Alla är vi olika och vi har olika förutsättningar då det kommer till träning. Vissa kanske inte klarar av löpning på grund av ett dåligt knä eller något annat som hindrar från att springa. Som tur är så finns det massor av träningsformer att välja på. Försök hitta din form för träning och som passar dig.

Hitta inspirationen

Det kanske är svårt att så här på rak arm bestämma sig vilken träningsform man ska välja. Gå in hos Sportamore och kolla igenom deras avdelning för sporter. Kanske detta kan hjälpa dig och ge dig den inspiration du behöver för att välja träningsform. Du hittar passande sporter oavsett om du vill vara utomhus eller träna inomhus på något sätt. När du valt vilken träningsform som passar dig så gäller det att skapa ett träningsschema.

Sätt upp nåbara delmål och mål

Om du inte tränat så mycket tidigare så gäller det att sätta upp nåbara delmål och mål med din träning. Det kommer att kännas så bra när du nått ett av dina delmål och får påbörja träningen mot ett annat mål. Det kan vara att du ska nå en vikt som du vill komma ner till. Men det kan också vara att du planerar att cykla ett visst antal kilometer i vecka. När du nått till ditt mål så får du sätta ett nytt må att kanske cykla en mil i veckan.