Hur många av oss har inte skaffat ett gymkort för att sedan mest se medlemsavgiften dras varje månad utan att ha varit där speciellt mycket? Den bästa träningen är ju den som blir av, och till gymmet innebär det ett extra steg att ta i och med att du måste ta dig dit. Därför är det värt att fundera på om du inte skulle få mer gjort om du tränade mer hemma.

Fördelarna med hemmaträning

Den stora fördelen med att träna hemma är att det är lättare att träningen blir av. Det behöver inte vara en begränsning. Du kan träna intervallpass, dans, yoga och mycket annat i ditt eget vardagsrum. Träningens hälsoeffekter är väldokumenterade. Därför är det viktigt att du hittar träning som är smidig att utföra.

Vad behöver du för att träna hemma?

Vad du behöver för att träna hemma beror självklart på vilken träning du är intresserad av. Det har aldrig varit lättare att träna hemma i och med alla produkter som finns. Med Youtube kan du även få inspiration och guidning vare sig det är yoga, träningsband, eller övningar med pilatesboll, för att nämna några exempel. Ta en titt online för att se vad som passar just dig.